Действия

Working City

Работим по различни консултантски проекти, свързани с градско планиране. Предлагаме интердисциплинарни подходи, стъпвайки на академичния изследвания и анализи и практически опит в планиране, проектиране и активна комуникация на градските процеси. 

 • РЕГЕНЕРАЦИЯ
  Проектът „Работещ град“ се фокусира върху една от големите индустриални зони в страната — Тракия икономическа зона (ТИЗ).
 • Working City
  Проектът „Работещ град“ се фокусира върху една от големите индустриални зони в страната — Тракия икономическа зона (ТИЗ).
 • Зеленият преход на гарите
  Зеленият преход на гарите е дългосрочна инициатива за създаването на споделена концепция за устойчиво развитие на ЖП ареалите и терените в района на Сточна гара и гара Подуяне- разпределителна в София. Като независима мултидисциплинарна организация, ГРАДОСКОП търси начини да модерира диалога между институциите и да обедини граждани, експерти, бизнеси и институции в дискусия за широко… Continue reading Зеленият преход на гарите
 • Форум „Зеленият преход на гарите“
  Тридневният форум „Зеленият преход на гарите“ продължава работа с институции, експерти и граждани върху споделена концепция за развитие на терените от Сточна гара до Гара Подуяне-разпределителна в София.
 • Наследство с бъдеще
  Проектът представя концепция за развитие на комплекса „Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата — Орешак“.