Действия

Working City

Работим по различни консултантски проекти, свързани с градско планиране. Предлагаме интердисциплинарни подходи, стъпвайки на академичния изследвания и анализи и практически опит в планиране, проектиране и активна комуникация на градските процеси. 

 • Форум „Зеленият преход на гарите“
  Тридневният форум „Зеленият преход на гарите“ продължава работа с институции, експерти и граждани върху споделена концепция за развитие на терените от Сточна гара до Гара Подуяне-разпределителна в София.
 • Зеленият преход на гарите
  Споделена концепция за устойчиво развитие на терените в района на Сточна Гара и Гара Подуяне. ГРАДОСКОП е основен координатор на проекта “Зеления преход на гарите”, който търси начини да обедини граждани, експерти, бизнеси и институции в дискусия за създаването на споделена концепция за устойчиво развитие на ЖП ареалите и терените в района на Сточна Гара… Continue reading Зеленият преход на гарите
 • Наследство с бъдеще
  Проектът представя концепция за развитие на комплекса „Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата — Орешак“.
 • Работещ град
  Проектът „Работещ град“ се фокусира върху една от големите индустриални зони в страната — Тракия икономическа зона (ТИЗ).